Ford Automobiles Forum banner
cam sensor

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-5 of 5 Results
  1. Diesel Engines (Mondeo Mk3)
    I bought the car fairly recently, knowing some of the issues to be encountered, and as expected, they popped up. Turbo and actuator faults happened, so did the drill and tap fix in the manifold and mr muscle, and resoldered the actuator-turbo now spot on. Once sorted, had the fuel pressure...
  2. Mechanical (Focus Mk1)
    Hi guys, I Have a 2003 Focus TDCI 1.8 Sport, Recently its been having starting problems, like taking 10 seconds to start. No loss of power unless in 5th gear at 50 if you put your foot to the floor it goes into limp mode (Flashing Glow Plug Lights) Ignition off and on again on the move and its...
  3. Diesel Engines (Mondeo Mk3)
    Hi, Newbie here i have a Mondeo 2.0 tdci, have had a couple of cut out issues since i got it so that must be connected with the cam sensor ! Last month i had to replace an injector after it became hard to start and loads of smoke out the back and all seemed ok for abaout three weeks !! But now...
  4. Diesel Engines (Mondeo Mk3)
    Okay, this is going to sound very familiar to many people on here from all the reading I have been doing on the problem. I was hoping not to have to post a thread like this but I think I really need some advice/help. As I recently posted in the welcome section I recently bought a Mondeo Mk3...
  5. 1.6L to 2.0L Zetec Engines (Mk1/Mk2 Mondeo)
    Hi Folks, been a while since I last posted looking for help, shows how well the motor has been running, but over the past few day's I've had trouble starting after driving the car for 20/30 mins! Turn the key and motor turns but won't fire up then leave for half an hour to an hour it starts...
1-5 of 5 Results
Top