Ford Automobiles Forum banner
issue
1-6 of 6 Results
  1. Ford Fiesta Mk6 & Fusion (UK) Forum - (2002-2008)
    Hi all, This is my first post, as I've been struggling with a high idle issue for about a month now. So, when I start her up from cold she revs to about 2000 then settles to 1100, beyond this point she will just gradually build revs sitting still until about 2100-2200 sometimes even up to...
  2. Electrical (Ka Mk2)
    Hello, probably being really dumb but the car was advertised as having an AUX connector but it doesn't it just has a USB but I was told I can still connect my phone and play my music through it. How do I actually get this to work?! I connected my phone but no music was playing and I can't see...
  3. Diesel Engines (Mondeo Mk3)
    Hi everyone, my friend is having serious problems with power output with his TDDi 90 which is ~115 000 miles on the clock. His problems were various, problem to start, no answer on throttle after start (rarely) and generally very low power. Diag shown no errors. I tried to live-diag it on run...
  4. Petrol Engines (Mk4 Mondeo)
    sometimes the car starts just fine and drives normally, but in other times the car cranks and starts but the engine immediately loses power and stalls, it won't hold idling revs. it's an erratic issue, so sometimes the car works and i drive normally but i fear if I shut it off it won't start...
  5. Electrical (Mk3 Mondeo)
    hey well i thought i would post this to help anyone who had the same issue as i did! well the issue i was having was that when i turned my engine on there was a delay in my instrument cluster turning on! it could take anything from 15 seconds to 45 seconds,all that would happen is there would...
  6. 1.6L to 2.0L Zetec Engines (Mk1/Mk2 Mondeo)
    Do any of you know how to fix this? the pedal is a little loose, I can move it up and down without moving the cable. (watch the video)
1-6 of 6 Results
Top