Ford Automobiles Forum banner
vacuum

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-8 of 8 Results
  1. Mechanical (Focus Mk1)
    Hello, first time post I just bought an old 02 manual focus hatchback TDDI, it's in good condition and looks well looked after, drives well. The problem I have is at low speeds the brakes feel like they don't have any assisted power and I have to really stomp my foot down, at higher speeds the...
  2. Diesel Engines (Mondeo Mk3)
    Ok. Help please........... I'm having problems with boost recently. Symptoms, just stopped producing as much boost. No bangs or rattles nothing. It is producing some boost all the way through the revs but more between 2800 and 3400. Before and after this range not much boost. I've been...
  3. Diesel Engines (Mondeo Mk3)
    hi everyone, my 03 130 ps's turbo is not engaging. i have vacuum in pipes but ecu won't power solenoids to send vacuum to turbo or egr. i've bypassed the pipe at the solenoid and turbo works fine. Now i've been suspecting the MAP and today i found the time to remove it of the boost pipe and to...
  4. Ford Cougar Forums
    I am having some serious issues with my car (a Cougar V6 99 125000KM), which makes me think the engine is ready to die. So, i recently had my brake lines changed to copper, which was an involved but manageable task. Car ran fine for a few days, but suddenly while driving on highway, engine...
  5. Ford Cougar Forums
    I have the following issues with my 98 v6 Cougar When accelerating from around 40 mph to 60 mph car is studdering slightly (feels like car is running unbalanced wheels which i initially thougt was the problem) I now believe the studdering is related to the engine, because i have changed...
  6. Ford Fiesta Mk6 & Fusion (UK) Forum - (2002-2008)
    Hi Fusion 1.6 tdci As I'm driving and come to a junction and drop the clutch and brake, the revs are holding about 1200rpm until i let go of the brake pedal. Then drops to about normal. This doesn't happen all the time. Ive heard it could be a vacuum issue?? any help on this would be brill.
  7. Diesel Engines (Mondeo Mk3)
    Good afternoon Guys, I have studied this forum and I must say it's fantastic!! I have a 2007 Mondeo Zetec s Tdci 130, its has been bomb proof, best car I have owned, its a real work horse and has covered 185,000 miles. However!! All of a sudden I noticed that when attempting to charge up a...
  8. Suspension/Wheels/Brakes/Steering (Mk3 Mondeo)
    I've got the situation where the brake pedal is stiff and has no servo/vac assistance (as you have to put your foot down really hard to get any braking) if the car has been left overnight and before you start the engine. Once the engine is going or if it's only been left a while then the brakes...
1-8 of 8 Results
Top