Focus z 2000 roku działał idealnie. Zatrzymałem się w piątek wieczorem i zaparkowałem. Następnego ranka ręka ześlizgnęła się z kluczyka po około pół sekundy, nigdy o tym nie pomyślałem, poszedłem ponownie uruchomić samochód i tylko się obraca. Solus pokazuje kody błędów P1664 (usterka modułu sterowania wtryskiem) i P1564 (moduł pompy wtryskowej żąda zmniejszonego zasilania paliwem). Nadal dostaję olej napędowy na wtryskiwaczach, ale nie uruchamia się nawet po holowaniu. Większość innych pytań, które przeczytałem z tego rodzaju kodami, miała problemy z działaniem, ja nie. Na jednym z forów pisze, że można kupić dziewiczy moduł, można przeciąć 4 czarne przewody, połączyć ponownie nowy moduł i zaprogramuje się on w Twoim samochodzie? Czy to prawda? | Czy ktoś wie, gdzie można kupić te moduły?
Myślałem, że to może być odcięcie paliwa (chociaż nie uderzyłem w samochód), ale jak powiedziałem, jest paliwo na wtryskiwaczach. Wszelka pomoc mile widziana, chłopaki.
Myślałem, że to może być odcięcie paliwa (chociaż nie uderzyłem w samochód), ale jak powiedziałem, jest paliwo na wtryskiwaczach. Wszelka pomoc mile widziana, chłopaki.